EDG

EDG Tirol

Evenementenorkest EDG

Het evenementenorkest EDG is een orkest voor grote en kleine evenementen, voor feesten en
partijen. Het orkest kan zich op diverse manieren presenteren, zowel muzikaal als in de verschijningsvorm. Of het nu een Nederlandse avond is of een Duitse, een Latin- of salsafeest of een avond met pop en oldies, het orkest is van alle markten thuis. De kleding van het orkest wordt aan de gelegenheid aangepast.
Ook op evenementen met een specifiek karakter, zoals een Dickensband met Kerst, een Zwarte Pietenband of met een militair karakter voelt de band zich thuis.

Het evenementenorkest is voortgekomen uit de Drumfanfare EDG Ermelo, die in het verleden zeer succesvol was in binnen- en buitenland. Door de terugloop van het aantal leden, een trend voor marcherende orkesten, konden geen shows en taptoes meer worden verzorgd.
Met een kleine harde kern werd een nieuw orkest geformeerd met een gevarieerd repertoire,
waarbij veel plezier en muzikale kwaliteit centraal staan.

In het eigen verenigingsgebouw de Muzenhof (Leuvenumseweg 66)  wordt elke dinsdag van 20.00 – 22.00 uur, o.l.v dirigent Gerard van Schaik, gerepeteerd. U bent uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen, want we kunnen nog steeds muzikanten gebruiken.
Buiten koperblazers (trompettisten, baritonisten en trombonisten) zoeken we ook houtblazers (saxofonisten, fluitisten, klarinettisten). Omdat we ook het repertoire verder willen uitbouwen zijn we ook op zoek naar (bas)gitaristen en zelfs een zangeres.


We hopen je als collega-muzikant in ons orkest te begroeten.