Crescendo

Logo Crescendo
 
Muzikaal gezicht van Ermelo

Chr. Harmonie Crescendo geeft ook dit jaar weer door middel van verschillende concerten gezicht aan de muziek in Ermelo en is betrokken bij vele evenementen van de Oranjevereniging.
Zo zal Crescendo onder leiding van Ronald Slager op zaterdag 13 april meewerken aan de tweede editie van het Free Ermelo Festival. Op zaterdag 4 mei speelt Crescendo bij het monument ter herdenking van de oorlogsslachtoffers. Ook bij Fête de la Musique zal Crescendo uiteraard niet ontbreken. Poco Crescendo, het opleidingsorkest onder leiding van Hilda Versluis, zal op deze dag ook een optreden verzorgen. Daarnaast organiseert Crescendo ook eigen concerten en zal in het najaar de derde editie van het Améézing Concert plaatsvinden; live karaoke met Crescendo. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!
Crescendo neemt ook graag met de bewoners van Ermelo deel aan de festiviteiten in ons dorp. Met kleine ensembles begeleiden wij zowel plechtige gelegenheden, maar kunnen ook inspelen op de feestelijkheden in ons dorp. Zo geven wij vorm aan een muzikaal gezicht van Ermelo.
 
Chr. Harmonie Crescendo

Wil jij of wilt u ook op die manier in Ermelo een bijdrage leveren, kijk dan eens op onze website crescendo-ermelo.nl. U kunt daar informatie krijgen over muziekles, de vereniging, onze activiteiten of vragen stellen. U kunt ook contact opnemen via info@crescendo-ermelo.nl.
Kom ook gerust eens langs bij een repetitie en beleef het orkestgevoel! Op donderdagavond repeteren wij vanaf 19:45 uur in de Muzenhof, Leuvenumseweg 66 in Ermelo.

Graag ontmoeten we u in Ermelo!
 

Logo Annemieke Bais

Sgt. Wilson's Army Show

Slechts twee mensen met één missie. Goed oud theater / muziek over de hele wereld. Produceren en optreden sinds 3 september 1983. Ine van der Vorst Jarenlang in het theaterbedrijf als artistiek producent, Erik Graumans Creatief producent en organisator Het is geen wonder dat Ine van der Vorst en Erik Graumans slechts twee mensen zijn uit één familie The Cast en crew Om theater- / muziekproducties te maken heb je het juiste gevoel nodig, daarom werken we als een gezin samen met de juiste mensen

 

 

Tourplanners Foundation

Tourplanners is een gespecialiseerd team dat vraag en aanbod op het gebied van Nederlandse cultuur en entertainment combineert. Met ervaring sinds 1983 in theater, entertainment en bemiddeling zijn Tourplanners de ideale partners voor producties wereldwijd. Ze hebben ervaring in het verzenden van complete theaterproducties naar Canada en de VS, maar zijn ook thuis op de Europese markt. De Tourplanners Foundation is een organisatie zonder winstoogmerk, die de meeste opbrengsten investeert in minder lucratieve projecten. (Voorbeeld Non-profit shows voor Home Bronbeek, KMTO Arnhem Nederland, Ste Anne Veterans Hospital Montreal QC Canada.) De Tourplanners Foundation is ook een erkend trainingsbedrijf en begeleidt aspirant-acteurs / actrices en technici om professionals te worden.