Free Ermelo Bevrijdingsfeest

Page
Menu
News
You are here:   Home > Crescendo

Crescendo

Logo Crescendo
 
Muzikaal gezicht van Ermelo

Chr. Harmonie Crescendo geeft ook dit jaar weer door middel van verschillende concerten gezicht aan de muziek in Ermelo en is betrokken bij vele evenementen van de Oranjevereniging.
Zo zal Crescendo onder leiding van Ronald Slager op zaterdag 13 april meewerken aan de tweede editie van het Free Ermelo Festival. Op zaterdag 4 mei speelt Crescendo bij het monument ter herdenking van de oorlogsslachtoffers. Ook bij Fête de la Musique zal Crescendo uiteraard niet ontbreken. Poco Crescendo, het opleidingsorkest onder leiding van Hilda Versluis, zal op deze dag ook een optreden verzorgen. Daarnaast organiseert Crescendo ook eigen concerten en zal in het najaar de derde editie van het Améézing Concert plaatsvinden; live karaoke met Crescendo. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten!
Crescendo neemt ook graag met de bewoners van Ermelo deel aan de festiviteiten in ons dorp. Met kleine ensembles begeleiden wij zowel plechtige gelegenheden, maar kunnen ook inspelen op de feestelijkheden in ons dorp. Zo geven wij vorm aan een muzikaal gezicht van Ermelo.
 
Chr. Harmonie Crescendo

Wil jij of wilt u ook op die manier in Ermelo een bijdrage leveren, kijk dan eens op onze website crescendo-ermelo.nl. U kunt daar informatie krijgen over muziekles, de vereniging, onze activiteiten of vragen stellen. U kunt ook contact opnemen via info@crescendo-ermelo.nl.
Kom ook gerust eens langs bij een repetitie en beleef het orkestgevoel! Op donderdagavond repeteren wij vanaf 19:45 uur in de Muzenhof, Leuvenumseweg 66 in Ermelo.

Graag ontmoeten we u in Ermelo!
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login